Sanna vänner..


..har man kvar när de andra har gått!


Fan, jag har världens bästa vänner! Jag uppskattar de till tusen! Fick blombud hemskickat med en jätte fin blomma av Lina, Lina och Rebecka (plus Linornas sambos!) och jag, bölig som jag är, fällde en tår direkt! Det är inte alla som är lika lyckligt lottade som mig och har sådana fina vänner! Det är det lilla som uppskattas så mycket. Sen fick jag ett fint och mysigt välkomnande av Stoffe med när jag kom hem, tända ljus i hela lägenheten och mackor framdukat -precis vad jag behövde efter min långa resa från Stockholm -helt underbart!


Nu är det tillbaka till verkligheten och plugg igen.. Precis hemkommen från inventering på jobbet så det blir till att snabbläsa och lära sig det viktiagaste inför morgondagens test (?)!



Tjingeling!

Ett vinnande bidrag


Number one!


Obeskrivligt!
Det finns knappt ord som räcker till, jag vann igår! Grupp 74, min grupp vann Sveriges enda reklamtävling för och av studenter! Jag har ingen röst idag, fortfarande värker mina fötter -men det gör inget, jag vaknade ändå med ett leende på läpparna! Det är  h e e e e e l t  sjukt! Känslan är obeskrivlig och lyckan är total!




En glad liten prick måste göra Victory-tecknet!



En check lika stor som mig var en av vinsterna, det bästa är att vår annons
(det vinnande bidraget!!!) kommer att publiceras i tidningar som DN, Göteborgsposten
och Syd Svenskan -Galet!



Nu ska jag fortsätta mysa åt min vinst i väntan på  att en död Alexandra ska vakna till liv!


Tjingeling!

Börjar se ett slut..


Ja då sitter vi här, fortfarande på Forsbergs och klurar på det sista innan vi lämnar resultatet ifrån oss. Inlämning är imorgon mellan klockan ett och tre men eftersom man inte har så mycket tid innan dess imorgon så måste man i princip ha det klart idag och sova på saken inför imorgon.

Det är en grymt rolig tävling och alla är lika engagerade i att få ett lyckat resultat som att "lära känna varandra" genom att besöka systemet och få lite ny inspiration! Jag taggar mest inför imorgon, prinsutdelning och fest på Berns -kan knappt bli bättre! En perfekt avslutning, hoppas jag men tror knappt att de förväntningarna kan gå i kras!


Nu ska jag snart träffa upp Alexandra, inte så mycket kvaltitetstid med henne så jag tar igen det imorgon innan partyt och på söndag, då ska vi mysa!


Saknar faktiskt Malmö och Stoffe en del, lite ensamt att vakna upp själv (fick ju sova i Mys säng då Tompa tog över min plats bredvid Alle!) men jag får hålla ut tills på söndag!



Tjingeling (godnatt kanske?)



Ps, vårt bidrag får ni se sen, på söndag -då smäller det!

Breifen släppt och tävlingen i full gång!


Dag två har börjat och nu börjar det tunga lasset! Det är riktigt kul och jag trivs som fisken i vattnet!

Årets ideella förening är Reportrar utan gränser -nu är det upp till oss att göra de synliga för resten av Sverige!



Bloggar senare, nu ska vi slå våra kloka hjärnor ihop igen!


Tjingeling!

Nedräkning


Nu sitter jag här, precis packat klart (jag är som vanligt ute i sista sekund!) och ska göra mig en stadig frukost. Klockan 9.15 går tåget från Malmö till Stockholm! Jag ska som sagt vara med på en reklamtävlning för studenter som heter 48h, vilket innebär precis vad det låter som -vi har 48 timmar på oss att skapa en annons. Man sätts ihop om grupper med 3 personer från olika skolor runt om i Sverige! Spääännande, jag är taggad!
Det där med att förlora är ju inte min starka sida men denna gången får man i allafall ett bra tröstpris; shopping och mys med Alexandra på köpet! (måste se det positiva!) Jag ska försöka uppdatera bloggen när vi har fått breifen och gruppindelningen, dvs imorgon klockan 2. Aaa, jag är ivrig!



Om MFF igår, vilken känsla! Stoffes jobb hade VIP-platser så vi intog till och med en öl i paus (givetvis gratis -gratis är gott :)) Eftersom det var min premiär av allsvensk match så tittade jag mer på de fanatiska supporterna! Hoppade och sjöng hela matchen, en mäktig känsla -Jag var gryyymt imponerad och kommer lätt att gå på fler!


Nej nu tickar tiden.. Har dck ett riktig jobbigt problem, vinterjacka eller skinnjacka med till Stockholm??!!




Tjingeling!

MFF-supporter för dagen


Idag ska jag titta på min första MFF-match! Jag har velat göra det länge och nu när jag är en Malmö-bo är det ju faktiskt något som är ett måste. Idag möter de Örebro och jag kommer förmodligen att frysa om min lilla rumpa men det får det vara värt. Jag ska leva mig in det och vara ett fans idag, kanske till och med köper mig en tröja? Varför ska inte Malmö FF bli mitt allsvenska lag som jag ska hålla på i år? Men då får det gå bra för dem, jag tycker inte om att hålla på lag som det går dåligt för.. Jag tycker om att vinna.




Kom på nu att jag förmodligen inte kommer få ha MFF som mitt lag, Stoffe tillåter nog inte det nej. Men jag ska nog i allafall ha en tröja, jag vill vara med i gemenskapen. Jag kanske blir helt tagen och är en blivande MFF-huligan? Haha!



Mot work, so long!


Tjingeling!

Måndag och dag ett


Måndag, och idag gillar jag faktiskt måndagar. Hade ganska lätt för att gå upp imorse och jag var faktiskt pigg och glad på jobbet hela dagen trots de tomma lokalerna (alla är, liskom mig panka innan lön..)! Hade i allafall långlunch idag där jag hade möte med en eventuell LiA-plats! Och jag hoooppa hooppas verkligen att det blir av! Verkar riktigt roligt, mycket jobb -men det är ju inget som jag inte är van vid :)


Imorgon blir det jobb igen för sen på onsdag drar vi till Stockholm! Tävling, tävling! Och party på BERNS! Och på toppen på det så får jag träffa min bästis som bor så långt ifrån mig! Kan det bli en bättre vecka?



Nu ska jag kolla igenom garderoben (man kan inte bara ta vad som helst till den där festen),

Tjingeling!

Sunny Sunday


Är det inte riktigt, men det var minnsann sol när jag vaknade upp i min säng imorse! Så jag tog mina solbrillor och cyklade till affären för att handla och sedan hem till Stoffe för att mysa med en god frukost. Söndagar är härliga! Inget jobb, ingen stress och just denna söndagen; inget plugg! Lovely!


Snart blir det cykling till Entré för att snacka lite söndagsskit med Lina och sen vidare mot gymmet! Klockan 3 är det dags för första slutspelsmatchen. Ja jag vet, jag är ledig men inte riktigt ledig -Jag ser till att jag har saker att göra, blir för rastlös annars! :)


Tjingeling!

Ett steg i rätt riktning


Vissa dagar vill man bara vara hemma i Kristianstad och låtsas som att man aldrig lämnat det. Som ikväll. Rebecka, min bästa vän, har kommit in på frisörskola här i Malmö och givetvis är jag inte där och kan fira detta med henne! Inte ens ge henne en kram, bara ett väldigt glatt samtal.. Men ibland vill man ge den där kramen och vara med och ha en glädjekväll!

Jag är dock överlycklig för att jag tror att Rebecka kommer att joina mig här i Malmö! En flytt och vi är två bffs i Malmö, tjoohoo! Äntligen får man tillbaka lite av sin vardag!



Ikväll är det jag och Mr Marabou, tråkigt nog såg jag precis på TV.nu att det inte alls var något bra att titta på ikväll så där sjönk kvällen lite direkt. Får nog bli Sex And The City idag igen, faan den är snart slut! Hemskt! :) (Inte för att detta är första gången jag ser den...)



Tjingeling!

time to go


Mot skolan och tenta, håll tummarna!
Inte pluggat så mycket, men det känns som ett matte prov och jag har aldrig varit bra på att plugga till just matteprov. Sitter det så sitter det, så jag hoppas att min långsamma (just nu långsamma i allafall) hjärna har fått in något som Staffan har sagt på lektionstid!



Senare blir det fikamys med tjejerna i klassen, välförtjänt efter en tenta! Check!


Tjingeling!

Det där med inställda tåg..


Igår satt jag i telefonkö hos SJ i en timme då mitt bokade tåg till Stockholm nästa vecka blivit inställt. Jag ringde snäll och väntade snällt och efter en timmes väntan så varade samtalet om min ombokning i 1min... Hur många har egentligen ringt till SJ?? Helt sjukt.. Hur som helst är mitt tåg nu ombokat, till det bättre så jag är ändå ganska nöjd! Bokade väldigt billiga biljetter med ett fattigt intercity tåg som nu blev ett snabb X2000-tåg =mindre tid på tåget, tjohoo! Jag är ju ganska rastlös av mig då och att sitta på ett tåg i 5 timmar är inte min starka sida..




Det var mest det jag skulle skriva av mig med! Back to work!

Tjingeling!

Stupid dreams


Vaknade precis av en dum dröm så fick gå upp redan nu, annars ligger jag gärna kvar så länge jag bara kan i sängen men nu vill jag inte somna om och komma in i drömmen! Jag tycker inte om mardrömmar, för mig är de verkliga! Bu!

Hur som heeeelst, firandet igår var verkligen på topp för Malmö -men vilan är dock inte lång! Första slutspelsmatchen spelas redan på söndag! Graaatttis Malmööö!



Nu ska jag äta frukost, gooodmooooorgon!
Lång dag idag med skola först, sen jobb sen hem och plugga satan!

Tjingeling!

Kooom igen nu Malmö!


Seriens sista match idag, skånederby på högnivå med gratis inträde -kommer locka folk!
KOOOOOOOM igeeeeen nu Malmö!

(Svårt att tänka i kalkylsspråk när det är match snart.. Jaja, två timmar imorgon har jag på mig att suga in det sista innan tentan -det får helt enkelt gå!)


Nu blir det snart lite käk med Linda och Isaac, sen mot Baltiskan och ett riktigt bra drag! (eftersom det är sista matchen får jag vara lite handbollsnördig och skriva om den, haha!)


Tjingeling!

Borta??


Nu börjar jag bli lite smått nojjig! Som ni minns beställde jag ju klänning till min systers bröllop häromveckan och jag förväntade mig att jag skulle ha den i min famn för länge sen -men så är inte fallet! Den (och de andra klänningarna jag beställde: lika bra att slå till när man väl ska beställa...) är borta någonstans med posten antar jag! Och det är jobbigt för de är skickade från england så bara en massa ork på att ringa dit där och kolla -men om de inte dyker upp snart så är jag så illa tvungen! Blir till att lära sig en massa post- och skicknings-termer tills dess!


Aaaaa, ge mig mina kläder nu nu nu!


En annan sak: Ni glömmer väl inte bort veckans hetaste match; Malmö HK - IFK Kristianstad -Kooooom!


Tjingeling!

I tenta-tider..


Just nu inne i tenta-tider och tidsbrist! Har tenta på fredag och går i skolan alla dagar tills dess plus att kvällarna är speckade med handboll och jobb onsdag-torsdag så det blir idag som det tunga lasset med böckerna ska dras.. Jag är inte speciellt bra på att sitta en hel dag, men idag har jag faktiskt inte så mycket till val.. Tyvärr! För om man tittar ut så är det heeeeeeeelt underbart väder och jag vill bara ut och sätta mig på en uteservering och bara njuta.. Det får helt enkelt vänta..

Igår var det skola och årets första solning -jag satt i linne och var som vanligt nogrann med att inte få några märken -men vet aldrig hur mycket solen tar -Optimisten när det gäller solning-Check!

Sen har jag en annan sak som ligger hänger över mig.. Min praktikplats-plan fick ju lite i kras så nu är jag tillbaka på typ ruta ett igen och tiden går så snabbt iväg -lite smått panik på detta.. Men bara att invänta svar och hoppas på det bästa.. Håll tummarna för att allt går vägen!


Nej, öppna boken nu... Yes, ses senare!


Tjingeling!

Finbesök!


Vilken härlig dag! Började med brakfrukost hos Stoffe sen hem och snabbstäda inför besöket av Mamma, Syeter och alla flickorna! De är så kära och det är så kul att få besök i min lilla lya! Vi lagade mat, mös och lekte ute i vädret -en underbar dag!

Sen var det ju handboll via nätet som gällde.. Vilken pers! Det är så jämnt i serien nu så jag spricker! Nästa onsdag avgörs det! Slutspel för malmö?? Jaaaaa!! Koooom igen, lite tur nu med de andra matcherna så kan detta faktiskt gå vägen!! Nog om handbollsprat, haha! Nu borde jag läsa, tenta på fredag och jag har inte öppnat boken än... Dags att börja nu ja; men söndagar är svåra -mycket mys framför TVn som lockar.. Får nästan hoppas på att Stoffe har något han bara massa att göra ikväll så jag kan plugga, annars blir det svårt att slita sig från söndagsmys -jag är inte svårövertalad direkt.. :)


Tjingeling!


Ps, fick ju se Lottas klänning till bröllopet idag, jätte fin! Men vaaaar är min??? Vilse med posten, det är illa..

Shoppberoende?


Jag har äntligen hittat en klänning som jag ska ha på mig på Malin och Mackans bröllop! Beställd, betald och nu väntar jag bara på att det lilla paketet ska komma till mig så jag kan hoppa i klänningen som sitter som en smäck! (det sista är såklart önsketänkande..)

Hur som helst, det jag egentligen ville säga är att jag är dålig på det här med shopping.. Jag handlar hela tiden, lite här och lite där.. Måste sluta men det går nog inte :) Var precis nere på Caroli, bara där blev det en massa onödiga saker -som egentligen inte är onödiga för mig! Har man rabattkupong så måste man utnyttja det ju! :)


Nej, nu ska jag snart sticka och träna och svettas ur lite bakfylla (som jag knappt har! Chock!) sen gårdagens bravader med personalen på Zara!


Tjingeling!

"Kan själv-flicka"


Jag tycker själv att jag är en självständig liten flicka som klarar det mesta! Men man kommer ner på jorden så snabbt. Igår upptäckte jag att mitt tangentbord hade flippat! Det kom siffror på vissa bokstäver! Vad händer? -Panik! Börjar trycka på allt och går in på alla inställningar, inget händer! Startar om datorn (sådär tre gånger!) men inget resultat.. Tur jag har en iphone nu, annars hade jag varit socialt-handikappad i ett halvt dygn och då går ju nästan världen under! Haha!

Hur som helst, man skulle trycka på en knapp.. Informationen fick jag via facebook när snälla Johanna berättade att det bara var att trycka ner Num Look knappen -ajdå! Jaja, frustationen borta i allafall -alla glada och nöjda!


Förövrigt så är jag "ledig" idag, börjar jobba halv 4, och som jag har njutit av både vädret och ledigheten! Lång promenad i solen tillsammans med Anna och sen "scones och sex and the city-mys" med mig själv! Helt underbart, jag behövde en sånhär dag!

Tjingeling!

Härlig vecka!


Ojojoj, veckan som vi äntligen väntat på är här; INGEN kan väl ha missat detta?




Greys anatomy premiär imorgon kl 21.00!




Desperete Housewives premiär ikväll kl 21.00!




Gossip Girl premiär söndag kl 19.00!


Det är mycket nu om man säger så! Yes änligen! Slut på sport och in med serier -lovely!

Nu ska jag till jobbet!
Tjingeling!

Dålig uppdatering..


Jag vet, jag suger på detta! Förlåt! Men jag har faktiskt en hyffsad anleding (på några dagar i allafall!) Summering av förra veckan, så ni får lida lite av min tidsbrist!

Måndag: var det redovisning i skolan, plus jobb som vanligt efter det!
Tisdag: Grupparbete på morgonen och inventering på jobbet (halv ett till tio på kvällen...)
Onsdag: Grupparbete förmiddag, råplugg på eftermiddagen och match i Lund på kvällen (man måste stötta också!)
Torsdag: Jobb hela dagen och försök till plugg på kvällen (började känna av min tidsbrist lite...)
Fredag: Morgonträning, Gruppredovisning och tenta sen biomys med Rebecka!
Lördag: Shopping i Malmö och sen tåg till Kristianstad för utgång! Snabb visit och middag hos föräldrana med!
Söndag: Upp med tuppen för brunch hos Malin & Mackan (mådde som man förtjänade efter gårdagen...) sen var det til att handla tyg med Mamma för att sedan åka tillbaka till Malmö för Handboll. Här trodde jag att jag skulle få dega framför TVn men såklart så skadade hjärtat sig på matchen och det blev att åka till akuten för att spendera kvällen där -hjärnskakning för Stoffe och en skrikande mage för mig.. Hemma efter tio blev det äntigen maaat och sängen direkt!

Som ni ser; ett speckat schema helt enkelt! Så jag njuter verkligen av det blivit en ny vecka! Hoppas på lite mer tid åt mig själv och lite mer träning på schemat -inte bra att få ur det ur vardagen! :)

Nu ska jag städa undan och diska sen blir det sängen direkt och sex and the city!

Tjingeling mina vänner!

Ps, ska bli bättre på det här, promise!

RSS 2.0