Städning och skidåkning?


Sista jobb-dagen för mig snart och jag har skjutit upp min städning ett bra tag nu så det får bi ett räjält röj nu innan jobbet! (Vadå effektiv??)! Alle kanske ska komma och se hur jah har det, då vill man ju att det ska vara fin fint.

Snart påväg hem mot Kristianstad igen, läste precic i tidningen att Vångabacken har öppet så vem vet man kanske ska ta sig ett åk! Det var gryymt länge sen jag var där, men det kanske hade varit både en upplevelse och mysigt! Det tål att tänkas på! Skidor är ju alltid kul, oavsett var!

Tjingeling!

Ps, jag väntar fortfarande på att vintern ska komma tillabaka med min underbara snö!

Kort jul!


Då är julen slut, blev inte så mycket julfirande ändå för mig som det brukar då mina systrar och alla barnen och mamma och pappa firade med jultomte och allt igår! Utan mig!
Vad gjorde jag då? Jo såklart jobb! Igår började ju den stora rean på jobbet.. Och det var gaaalet! Kläder överallt, människor äverallt, barnvagnar överallt, köer överallt! Men det var kul, fast jag vill också shoppa! Nu nu nu, men det få vänta för det är jobb idag med! De som jobbar inom handel borde få fler julklappar varje år som lite plåster på såren att man jobbar hela hela julen!

Annars var julen bra, juldagen var bra och nu är jag tillbaka till min lilla ensam i lägenheten innan jag åker tillbaka igen och håller lite jullov!



Här är mina fina juljklappar med rim och allt som jag lovat! -aa fint va??


God jul!


God jul allesammans!
Precis hemkommen från en julfrukost med mina absolut bästa vänner! Snart blir det Kalle Anka och en massa julmat (som vi egentligen inte tycker om...) och sen vidare till familjen Björklund!
En lång dag med mycket firande, mysigt!

Julstress och trötthet!


Åh, äntligen hemma! Har jobbat hela dagen idag, från kl halv 10 till halv 8! Vilket betyder att jag är helt slut nu! Dock fick jag ju besök på jobbet idag, jag som aldrig känner någon annars kunde stå och prata lite :) Det uppskattades!

Angående rukriken; Julstress.. Känner aning detta ja! Har fortfarande inte handlat klart alla mina julklappat och jag fick springa runt och handla några på lunchen idag! Ingen vila här inte! Så nu när jag äntligen är hemma, ska jag sätta mig och slå in de jag anförskaffade idag! Eftersom jag slår in alla mina väldigt fint och speciellt till alla med rim och allt (ni ska få se de sen när jag kan ta foto på det! De är underbara!), tar det lite tid för mig att göra detta.. Vilket resulterar i ännu ett stress moment! Men ett roligt sådant!



Ungefär såhär ser mina julklappar ut, fast inte med lack utan svart
paketsnöre och fina dikter på! Lääängtar till julafton!


Imorgon ska jag åka hem till Kristianstad och till alla mina nära och kära! Det ska bli underbart! Får ju äntligen träffa Alexandra med, de var ett tag sen man träffade det lilla livet, då blir det mycket skvaller att ta igen och det gillar vi! :)


Nu kallar julklappsinslagningen sen sängen för mina fötterna väääärker!
Tjingeling! 


Julmys med Anna Anka?


(Då kör vi igång med inlägg nummer två, titta vad hon kan!)

Har haft en mysig helg med massa julmys och julpaketsinslagning och mysiga små promenader i snöovädret! Jag är överlycklig för att det är snö, jag älskar snön! Och just nu vill jag bara hem och åka pulka med mina bästisar i Vä! Roligaste pulkabacken i Kristianstad!
Dock skulle jag och Stoffe åka pulka idag, hittade en pulkabacke i Malmö (Bulltofta) som var 150 meter låång!! Men lyckan blev kort.. Ingen pulka att åka med... Åkte till station och till Ica, ingen lycka där heller.. Så det fick sluta hemma istället men tankarna i backen i allafall..

Just nu, är det Anna Ankas jul på tv3. Vilket program! Haha! Det första är avklarat och den andra avsnittet kommer direkt efter, då Anna Skipper och Anna Anka helt plötsligt är ovänner? Okej? Tv3 ska då blanda in alla möjliga program i ett och samma.. Skippa det kanske..
Annars är Anna ganska rolig, tycker jag! Hon har då bestämda åsikter! Speciellt om de svenska männen.. (De svenska kvinnorna får skylla sig själv om de inte finns dör för männen, då söker de lyckan hos andra -Såklart?) Och Anna är, enligt sig själv, är nog världens snyggaste, sexigaste och mest vältränade kvinna. Brunetter de är fula, alla. Och Victoria Beckham har alldeles för stort huvud till hennes taniga kropp (För Annas kropp är ju inte tanig?). Ja, en färgstark person med många (roliga, konstiga, helt-ute-och-cyklar) åsikter!

Nu blir det söndagsfilm och sängen, jobb imorgon!
Tjingeling!

Ps, snaart är det julafton och jag längtar mer än någonsin efter allt från julfrukost till dansen med tomten med flickorna! (Alla JULKLAPPAR!!)



Det stora problemet som Aschberg hade var att det var två blondiner de hade att göra med!


Ny och nyfiken!



Då har jag med hamnat här
, i det sociala-nätverks-träsket"! Hur ska detta gå?
Lika bra att hoppa på tåget direkt, man vill ju inte vara den sista som springer efter tåget! Och jag har hört av en fågel som viskade i mitt öra att det nya är faktiskt sociala medier, så det är väl ganska självklart egentligen att jag ska vara med!

Man ska tydligen få skriva vad som helst på en blogg, så vi får väl se vad för spännande saker som kommer upp här! Jag är ju ganska nyfiken av mig, därav namnet: faduuli, vilket betyder nyfiken på somaliska! Coolt? (alla namn är ju upptagna överallt...) Så en massa nyfikenhet ska visas här!


Om ni vill veta mer om vad sociala medier är (som vi präglas av i skolan just nu!) ska ni titta in klippet nedan!
http://www.youtube.com/watch_popup?v=MpIOClX1jPE&pop_ads=null
(Har inte lärt mig hur man får in det i blogen direkt...)


Nu ska jag ha julmys i soffan innan vi ska ut i vintermörkret och snön!
Tjingeling!

Ps, ni får ha lite tålamod med mig, innan jag kommer in det hela.. Man kan inte kunna allt, och jag är faktiskt nyfiken på detta! Så antar att det blir bra till slut!


RSS 2.0