Fullspeckat schema med hårda kramar!


Precis hemkommen från jobbet, jobbat hela dagen så nu är jag trött (vet inte om det beror mer på cidern igår eller min jobbprestation :)) Igår var det ju bowling med klassen, och som vanligt är det super trevligt att umgås utanför klassrummet! Allt lyckat! Tråkigt att jag inte kunde fullfölja och fick gå hem i vettig tid -jag är en vettig tjej faktiskt! Ibland i allafall...

Imorgon ska jag åka hem till Kristianstad (efter jobbet såklart, ingen vila här inte!), och det ska bli så himla mysigt att komma hem och kramas med alla! Hårt, jag ska kramas hårt! För denna gången har jag minsann inte fått en kram på jätte länge av mina bffs!

Ps, på tisdag kommer min lilla skatt -då ska jag vara nördig hela dagen tillsammans med den!

Tjingeling!

"Snööhuee"


Aaaa, snö snö snö snö och åter snö! Jag tycker om snö, snö som ligger och är vit och fin. Men jag tycker inte om snöstorm och allt vad det medför!

Det jag syftar på är såklart kötthuet som körde spobilen imorse som trodde att han skulle hinna ut framför mig och min racer-cykel! Han hann inte, jag fick tvärbromsa och som de flesta vet som vistats ute idag så var det h a l t på gatorna så jag gled med min cykel. Sopbussen hann över gatan men bilen bakom mig gled också längs vägen, trots att han bromsade allt han kunde och resultatet blev en liten tjej på cykel som fick en stor bil i sidan och flög till marken! (den lilla flickan är alltså JAG!!) Ja, jag jag har blivit påkörd idag, och som tur är så klarade jag mig oskadd -bara lite rädd såklart men viking som man är plockade jag upp cyklen och fortsatte min cykling mot skolan! (Lite synd om mig var det allt idag, även om jag klararade mig utan skador :))


Lärdom 1: Cykla inte i snöstorm.
Lärdom 2: Lita aldrig på någon annan i trafiken (speciellt inte gamla gubbar i sopbilar!).


Va rädda om er där ute nu!


Nu ska jag sova, tjingeling!

Hemligt recept...


... har jag faktiskt ett just nu! Vuxenpoäng på det?! Jag har idag gjort en väldans god köttfärssås, jag njööt av varenda tugga! (Stoffe med, han var imponerad!) Både av smaken och att jag var så stolt över att jag lyckats med något i matväg -utan att titta i en kokbok! Detta lever jag ett tag på kan jag säga! Tycker faktiskt att det är ganska roligt att laga mat nu (kanske beror det på att jag inte har något val?), så det kommer absolut att kommas på fler hemliga recept ala Sandra! Det är inte så avancerat som jag får det att låta, men det låter mer spännande då -så jag kör på den linjen :)

Nu ska jag forsätta njuta och snart väntar Paradise, wohoo! Måndag och tisdagar är väldigt bra i det syftet.. Har dock en tung läxa över mig, men har nog insett att det är helt omöjligt för mig ändå så får läsa det där till helgen.. Den lilla läsningen.. 133 sidor... Tungt för någon som inte tycker om att sitta still framför en bok..


Tjingeling!

Caaaaassh!


Äntligen, dagen är här som är så efterlängtad! 25:e = money! Och det var inte en dag för sent den här gången! Med mycket slit på Zara denna månaden, fick man unna sig lite extra idag (och mer ska det bli imorgon.. haha)! Det blev som sagt lite snabbshopping på lunchen idag med några från klassen, Monki hade ju 75% -Det blir verkligen ingenting kvar, hur billigt som helst! Paaaasssa på! Egentligen är jag rätt dålig på det där med att handla på rea, men jag fyndade faktiskt lite idag! Ett par svarta jeans för 100 kronor får man inte varje dag! :)

Men har fortfarande lite problem för jag har ett berg av tvätt som måste tvättas som väntar på min snälla mamma. Jag vet, det är sjukt att jag inte tvättar själv, men jag ska lära mig det där så småning om -det är faktiskt ett nyårslöfte! Men i och med brist på kläder, underkläder framförallt, så fick det bli 10 nya strumpor idag med! Så nu klarar jag mig till helgen, haha!



Så här glad är jag den 25:e, som vanligt mindre glad efter alla räkningar och dylikt..
Men som sagt, cash is king (även om det bara är för någon dag, haha)



Förövrigt hade jag och Stoffe en mycket trevlig helg där vi verkligen tömde det sista på kontot, fler sådana spontana utgångar röstar jag för! :) Men nu ser jag fram emot nästa helg för då ska jag kramas med mina nära och kära hemma i Kristianstad, och som jag längtar!


Tjingeling!

Indoorwalking


Godmorgon godmorgon (för de flesta antar jag, för mig god-förmiddag :))!
Idag har jag redan varit duktig och varit och tränat! Jag var på Indoorwalking på Fitness24seven här i Malmö som hade ett tidigt morgonpass så här på lördagen! Perfekt för mig, eftersom jag ska börja jobba nu klockan tolv! (Måste vara effektiv!!)

Indoorwalking påminner lite om spinning fast du står på en "trampmaskin" istället och är bättre för knäna än att vara ute och springa, ger mindre pålastning. Jag gillar det, men jag gillar ju också att svettas som en gris i grupp och lyssna på dunkande musik samtidigt! Då trivs jag! rekomenderar verkligen detta till de som vill känna att de har tränat och svettas ordentligt!! Så nu känner jag mig som en ny människa!


              

Nu ska jag bara äta upp mina äggmackor och bege mig till jobbet med, sen tar vi helg på rikigt! :)

Tjingeling och en trevlig helg på er alla!

Ny yuppinalle!


Veckan innan löning (och den kommer på måndag, varför inte fredag??!) är det alltid tomt i plånboken! Då sysslar jag med lite titt-nätshopping! Har tittat igenom alla klädsidor på internet och framförallt så har jag tittat väldigt noga på min blivande mobil: Iphone!

Som de flesta vet så jag jag inte så bra på det där med att behålla mobiler.. Just nu har jag inte haft min mobil på mer än ett halvår (då den tog ett dyk ner i toaletten på insparken!), men min snälla kompis Lina har lånat ut en reserv till mig så jag slipper ha en stenålders-mobil! Jag har i allafall bestämt mig nu för att jag ska införskaffa mig en Iphone! Jag inbillar mig om jag skaffar mig en sån kommer jag att vara mer rädd om den (vet inte om det kommer hålla längre än två veckor..). 
Jag får i allafall förlänga mitt abonnemang den 14:e, så jag kommer ta en tripp in till telenor när jag har fått money och förhandla mig till min lilla skatt så snabbt som möjligt! :)


Jag ska såklart ha den vita, någon som trodde något annat? Haha!


Snart handboll på TV; Inte mycket att hoppas på idag om de fortsätter som igår... Och tuffare motstånd idag, jag hejjar ändå! Koooooooooom igen nu!

Tjingeling!

Söndags-duktig


Denna
helgen har varit en lugn helg, skönt för min del eftersom jag har haft en fullspeckad vecka med skola och jobb ända in på lördagen då jag var hemma kvart i 6 -då började min ledighet och vila! Och som jag har vilat! Bara legat och degat! Skööööönt! Det behövdes!

Idag har även varit en rikigt söndag, sån där söndag som man säger att man ska ha (men ofta aldrig har)! Och jag har faktiskt trivts med det, tro det eller ej! (Jag är ganska sällskaplig av mig så för mycket ensamhet gör att det kryper i hela kroppen!) Jag har gjort allt jag hade på min lista och klockan är bara halv 6! Catchiiiing!

- Kollat färdigt på på fjärde säsongen av The Hills (nästan det viktigaste, haha!)
- Diskat berget med disk och plocka undan det
- Stor städning av lägenheten, heeeela lägenheten!
- Cyklat och tränat

Duktigt va? (okej, det lär mer när jag tänkte på allt jag skulle göra imorse..)  
Och nu väntar mysigt sällskap och kvällsmat!


Tjingeling!


Data-nörd?


Dessa veckorna i skolan sitter vi alla i klassen framför vars en dator och nördar oss, vi ska lära oss html, photoshop, flash och allt annat tekniskt och konstigt som behövs när man bygger hemsidor osv. Det är fakiskt kul och man blir lika förvånad varje gång man ser att man faktiskt gjort ett litet steg till en hemsida! (VAA? Kan jag verklgen göra detta?! Fast egentligen är det ganska simpelt när man förstår det... Men säg det inte til någon!)

Hur som helst, betyder detta att man har tillgång till internet hela dagarna och varje ledig stund så sitter alla på facebook, twitter, läser bloggar, aftonbladet eller något helt annat än det vi ska. Jag har därför upptäckt en rolig blogg (Bloggdrottningen Maria har såklart tipsat mig!!) som skriver om skvaller om de "stora bloggtjejerna och bloggkillarna", t ex Kenza, Kissie osv.. Och jag som älskar skvaller känner ju såklart att jag har hittat en rolig blogg att faktiskt läsa texten som finns och inte bara titta på bilderna!!


Gå in på http://finest.se/userBlog/?uid=35206&beid=1276481 , annars hittar du den på www.finest.se -falsk sanning. Och det är precis som i Gossip Girl, han/hon får tips! Haha, det är så kyyl! Ta en titt om du gillar skvaller eller bara vill få dig ett skratt om vad alla fjortisar sysslar med på nätet!





Nu håller vi helg! (nästan, bara en jobbdag kvar sen blir det helg på rikitigt!)
Tjingeling

15 minutes in fame!


Igår var vi som sagt hos Urszula Striner och fotograferades och fotografera med klassen, 15 minuter framför och bakom kameran! Det var roooligt latja lite och som vanligt kunde jag inte vara seriös på bilderna så blev mest spex för mig; Men jag tycker faktiskt att de spontana bilderna blir bäst så det så! (Och sen sa ju Urszula till mig att det inte var lönt, för jag var inte sån som person. Haha, jag? Jag som varit förklädes modell ju! haha)


Här är ett smakprov från gårdagens lektion/fotografering (Inga bilder på mig än i bloggen, så detta blir kanske en chock?!!)



Cooolt va? Lite imponerad själv faktiskt med min ihopsättning! Men snart kommer jag vara kung på det för just nu håller vi på och lär oss photoshop i skolan, det är grymt! Så nästa gång kanske ni får se en rikigt snygg och cool bild på mig när jag retusherat och haft mig som är nästa uppdrag av Prinsen!


Tjingeling!

Att göra absolut ingenting, lovely


Visst är det härligt att bara ha dagar där man ligger och gör absolut ingenting?! Det är underbart! Idag är en sån dag för mig! Stoffe fixade till mig trådlösa bredband igår (Jag trodde jag var teknisk men det gick inte rikigt som det skulle när jag installerade det från början... haha) så nu ligger jag med datorn i knäet, liggandes i min säng och bara njuuuter! Underbart! 
 
Jag har inga filmer eller boxar här i malmö, och är för lat för att gå ut oh hyra en film idag, så internet är min räddning! MTV är en klippa! De har alla säsongerna av the hills på deras hemsida så du kan titta när du vill! Catchiiing! Så nu blir det återigen The Hils-maraton hos mig! Lovely!




För övrigt har det varit en rolig och speckad vecka! En tripp til Köpenhamn hann jag och Stoffe med i onsdags! Jag vet inte speciellt smart att åka över för lite shopping i grannlandet när valutan står som den gör, men ibland får man helt enkelt unna sig det där! Det var i allafall vääldigt mysigt och roligt, möttes upp av trevligt sällskap med som fullbordade dagen! Nu kommer det en tuff månad med skola och jobb om vartannat men det ska gå bra för jag jobbar bäst under stress! :)

Imorgon är det fotografering med skolan -Ingen rikigt idé än om vad jag ska göra för crazy sak, får se om vi orkar vara kreativ för det eller inte!


Tjingeling!

Dreamweaver och surfings


Just nu
sitter vi i skolan och lär ossom hemsidor (tror jag) och Dreamweaver! Det vill säga att vi lär oss färgsätta texter och bakgrund osv.. Det vill säga att hela klassen sitter och surfar på både det ena och det andra. Camilla och Andre har skaffat sig en twitter! Vilket betyder att man måste bli aktiv där igen! Camilla har redan uppdaterat 6 gånger på 10 min...(Hon har nog inte fattat poängen riktigt..)!

Ps, förlåt för dålig uppdatering -måste komma in i den här världen lite bättre och denna kursen är nog ytterliggare ett hjälpmedel på vägen!



Titta! Detta har jag gjort! Duktigt va? Blivande webdesigner?

RSS 2.0