I saknades tider!


Jag saknar mina söta rara flickor hemma i hemstaden något otroligt! Ni vet sånna människor man bara kan vara omkring och vara lycklig til tusen fast man inte gör ett jävla skit -det är mina flickor det. Fast jag behöver tjejsnack, jag behöver småstads-skvaller -Jag behöver er!!  :)


(Från studentiden, jag buder på den! Check!)

Work, work and work


Långa dagar, igår var det jobb hela dagen och idag blir det jobb hela dagen (dock sovmorgon, börjar halv 11 -lyx!) Nästa lördag är jag ledig, min första lediga lördag sen jag typ började på Zara, undra hur denna kommer spenderas? Förmodligen på Zara ändå, fast på andra sidan kassan! Det skriker löneheeeelg! :)

Förövrigt är det faktiskt ganska mycket OS-tittande, jag är duktigare på att följa det i år faktiskt! Dock somnar jag ganska tidigt, men intalar mig att det inte beror på tristess utan att jag är trött :)

Nu ska jag sätta på mig ansiktet! :)
Tjingeling!

Försenad eller förtidig julklapp, tomten?




Idag är det en tråkdag! Begravd i skolarbete (som jag inte är intresserad av att göra, jag vill vara ledig och titta på min sex and the city-box!) och sen är det snöstorm ute så jag kommer försvinna om jag ska försöka ta mig ut i snön! Aaaaa, snälla snälla tomten; Jag vet att det är länge till julafton men jag önskar mig en sak bara, nu vill jag ha vår -kan du ta bort snön till mig?

Fick i allafall en mysig lunch på Jenssens med Stoffe, det var dagens bästa -god mat och mysigt sällskap! Ingen träning alltså.. Får nog bli ett morgonpass imorgonbitti, om inte hela Malmö ligger under snö!


Tjingeling!

Idag är dagen..


..Då jag ska tvätta ensam för första gången! Kom på att jag inte hade sköljmedel så fick springa ner och köpa det! Så halv 6 smäller det, hoppas inte att något krymper eller förstörs! Eftersom jag nästan bara har svarta kläder och vita handdukar och sängkläder så blir det en vit och svart maskin -det kan man väl inte misslyckas med?


Idag har jag även redan haft besök av "hantverkare" som ska fixa mina element i lägenheten. De var nog inte så vana vid att se en tjej sitta i pyjamas och rosa morgonrock halv elva en tisdag, för de såg ganska förvånade ut när jag öppnade dörren! (Det struntar jag i, är man ledig så är man då får man sitta i pyjamas hela dagen!)


Tjingeling!

Att flytta hemifrån


Det finns vissa saker man inte rikigt förstår hur det är när man tar steget att flytta; t ex

- Hur dammet lägger sig direkt när man dammat av det, dvs att man måste städa hela tiden!
- Att det tar tid att bestämma vad man ska äta, handla och göra det. (Visst är det roligt ibland, men ibland är det bara så skönt att få maten serverad direkt efter träningen!)
- Att man bokar en tvätt-tid på 4 timmar, oooj vilken tid man ska ha till att tvätta om man inte har en tvättmaskin i lägenheten.. Planering, planering, planering.
- Att räkningarna blir verkligen inte värre vid en flytt..

Men det ha också sina positiva sidor!! Man kan komma och gå hur man vill! Man kan äta när man vill, man kan gå upp när man vill, man kan låta det vara skitigt hur länge man orkar med det! Man får själv bestämma, och det är faktiskt en frihet! Sen finns det en sak till; man uppskattar verkligen att komma hem och bli ompysslad!


Nu är det fredag och jag är ledig, underbart! Snart träning, sen håller vi fredagsmys som vanligt!


Tjingeling!

Ett brev på posten..


.. fick jag häromdagen! Lyckan är total! Jag ska äntligen få gå på mitt första bröllop (Min andra systers räknas inte rikigt då de var fula och överraskade oss -det var såklart jätte fint det med!-, så man fick aldrig gå och leta efter en fin klänning att ha på sig!)
Det är alltså min största stora syster som ska gifta sig. På Tjärö, en ö i Blekinge ute på klipporna. Jag längtar! Bröllop är väl lite av alla flickors dröm, likaså min -Så mitt bröllop ska såklart vara finast av de alla, jag ska vara assnygg och min man ska vara om möjligt ännu hetare ;)



Titta titta, min första egna inbjudan till ett riktigt bröllop! Wiii!

Tjingeling!

Ps, förlåt för dålig uppdatering -ingen fantasi!

Tips!


Till alla er som är lika shoppingsugna på alla vårkläder som så smått trillar in i butikerna -De här häääär! Överallt! Jag blir galen! Ge mig tid och pengar så jag kan byta ut min vårgarderob (åååååhhh! Kliii klii i fingrarna!!) Om ni har lite mer cash på kontot kan ni ju kila ut på stan, jag däremot får dock vänta snällt tills nästa gåg CSN trillar in på kontot!

"Snart är det fredagsmys!"


Alla har väl sett reklamen och hört sången? Då har de lyckas med sin marknadsföring kan jag säga! Hur som helst är det precis vad jag ska ha nu! Fredagsmys med hämtmat från greekway och en film! Kan det bli bättre? (Ja egentligen, imorgon kommer det vara greeeaaat!)


Tjingeling!

ala Sandra!


Jag lyckades, jag gjorde det! Jag har gjort min alldeles första egna hemsida! Gaska stolt (ni vet själv den där känslan när man gjort något man aldrig trodde man skulle vara tillräcklit teknisk för, och sen inser att jag kan ju! Då blir man lite stolt) Så bara för det ska ni få se ett smakprov! (Och ja... den är nte lika flashig som Daniels, men han har gjort sin i flash, jag körde på det säkra kortet -photoshop och html, passar mig Och man kan klicka vidare och allt det där, wihoo!)



Imorgon är det skola och redovisning av våra hemsidor, sen tar vi helg! Och denna helgen blir det 3-rätters hos mig på lördag då tjejerna kommer på besök! jag börjar verkligen växa in i den där vuxen rollen nu! Sa jag att jag har bokat tid för tvättning? Eh, ja jag ska tvätta!

Tjingeling!


En fin vän


Lina är en av mina äldsta kompisar, vi har varit med varandra sedan 6:an -imponerande! Vi har spelat handboll ihop, gått i skolan, varit på språkresa på Malta ihop och som sagt varit med om det mesta ihop! Hon är bra!!

Nu när jag var hemma fick jag en liten present av henne (gav även de andra i crew:et)! Hon har börjat göra egna smycken så vi fick ett armband som det står kompis på allihopa, sen fick jag en egen specialbricka med texten "Höga klackar uppfanns av en kvinna som blev kysst i pannan". Ni som känner mig vet att jag är liten och går aldrig ut och dansar utan mina klackar! :) Så Lina fick verkligen till det! Hon är het enkelt min bästis -Man kan ha bästisar fast man är över 15! Så det så!


Lite dålig bild, men ni ser ändå lite! Visst är hon gryym?


Skulle egentligen tränat nu, men det går inte att gå utanför dörren här i Malmö, vädret har utbrott! Sjukt irriterande.. Så nu blir det lite fix och trix med hemsidan istället -spännande!


Tjingeling!


Ps, vill ni beställa ett smycke av henne går det bra! Kika en på hennes blogg: Linanystrand.blogg.se

Storstädning..


.. är precis vad jag pysslar med nu! Det är sådär kul, men när det är färdig är det fint och riktigt skönt! Så ska nog sova borta inatt så jag slipper bädda om imorgon igen och stöka till något över huvudtaget! Bäst så liksom, så håller det sig fint och snyggt lite längre!

Snart ska jag upp till stan och göra lite ärende, älskar att vara ledig! (fast sen får det nog bli lite pluggande med..)


Tjingeling!

RSS 2.0